neděle 26. května 2013

Shellac!

Dneska bych Vám ráda představila a trošku přiblížila novinku v péči o nehty. Pokud nemáte čas si několikrát týdně lakovat nehty ale chcete, aby vypadaly stále perfektně a upraveně, pokud z jakéhokoli důvodu nemůžete, nebo nechcete podstoupit aplikaci gelových/akrylových nehtů, které Vám nehty ničí a poškozují, pokud se Vám nehty lámou a třepí a potřebujete je zpevnit ale nepoškodit, je tohle to pravé pro Vás! 
Shellac je vlastně speciální lak, který se tvrdí v UV lampě, ale pro jeho aplikaci není nutné nehet poškozovat a brousit, jako například u gelu nebo akrylu. Proto je velice vhodný, pokud si chcete své nehty trochu "uzdravit" nebo prostě jen chcete bezchybný vzhled nehtu po dlouhou dobu 2-3 týdny.
Samotná aplikace probíhá následovně: nejdřív se nehty odmastí, upraví se kůžička kolem nehtů a tvar nehtu. Potom přijde na řadu "base coat" průhledná vrstvička, která se vytvrdí v UV lampě. Následuje první vrstva barevného laku, která se opět vytvrdí a hned druhá vrstva. Samozřejmě se dá lak jakkoli zdobit, například nálepkami, razítky, vodolepkami a tak dále. A nakonec se aplikuje "top coat", tedy poslední vrstva s finálním leskem. 
Nehty jsem si nechala dělat v Brně Chrlicích. Přikládám link na webové stránky salonu a můžu jen doporučit! :-) Takže pokud jste z Brna a okolí, určitě se zastavte, zrelaxujte a vyzkoušejte. 




Žádné komentáře:

Okomentovat